Οξυγονοθεραπεία

Εμπιστευτείτε τον ιατρικό εξοπλισμό μας για την οξυγονοθεραπεία σας και νιώστε σιγουριά και ασφάλεια. Τα  πάντα για την οξυγονοθεραπεία στο YGEIAMED.

Οξυγονοθεραπεία εννοούμε τη διαδικασία παροχής οξυγόνου σε άτομα, στα οποία για διάφορους λόγους έχει μειωθεί το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα τους. Το χαμηλό οξυγόνο στο αίμα μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα όπως έλλειψη ενέργειας, δυσκολία στην αναπνοή, βήχας και προβλήματα συγκέντρωσης.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε συσκευές για την μέτρηση και παροχή οξυγόνου ανάλογα με την περίπτωση. Συγκεκριμένα:

Νεφελοποιητές (παιδικούς και ενηλίκων, απλής και υψηλής ροής), εξασκητές εισπνοής (παιδικούς και ενηλίκων), εξασκητές αναπνοής πολλαπλών αντιστάσεων. Ανάμεσά τους και αναπνευστικές μάσκες προπόνησης, ιδανικές για την ανάπτυξη της πνευμονικής ικανότητας και αντοχής, που είναι απαραίτητη στα δρομικά αθλήματα, τις πολεμικές τέχνες και το crossfit.

Συσκευές αναρρόφησης (απλές και νοσοκομειακές) καθώς και φίλτρα και σωλήνες για την καθημερινή τους χρήση.

Συμπυκνωτές οξυγόνου με κύκλωμα αυτοδιάγνωσης, συσκευές εκκαθάρισης βλέννας, συσκευές C-pap, Bi-pap και μεγάλη  ποικιλία σε μάσκες .

Οξύμετρα με πολλαπλά χαρακτηριστικά.

Όλες οι συσκευές είναι υψηλής ποιότητας και προέρχονται από πιστοποιημένους, καταξιωμένους κατασκευαστές.

Οι συμπυκνωτές  χορηγούνται από τον ΕΟΠΥΥ χωρίς συμμετοχή .

24ωρη εξυπηρέτηση.